Haber

Beşiktaş’ta deprem! Yıldız futbolcu resmen ayrıldı

Wout Weghorst’un Premier Lig devi Manchester United’dan ara transfer döneminde ayrılmasının ardından eski golcüsü Aboubakar’ı kadrosuna katarak şampiyonluk yarışında kalmak isteyen Beşiktaş, büyük bir ayrılığı daha yaşamak üzere. Premier Lig gruplarından Notthingham Forest’ın kadrosuna katılmak isteyen Saiss, siyah-beyazlı yönetime takımdan ayrılmak istediğini bildirdi.

İNGİLİZ TAKIMI’NIN RADARINA GİRDİ

Beşiktaş’taki istikrarlı performansının ardından Fas milli takımıyla Dünya Kupası’na da çıkan Romain Saiss için defans oyuncusu arayışlarını sürdüren Nottingham Forest, atılım yapmaya hazırlanıyor. 32 yaşındaki tecrübeli futbolcunun da bu transfere olumlu baktığı kaydedildi.

KARAGÜMRÜK MAÇINDA YEDEKLEME BAŞLADI

Beşiktaş yönetiminden ayrılmak istediğini belirten Saiss’in bu tavrı herkesi şaşırttı. Şenol Güneş tecrübeli defans oyuncusunu ilk 10’dan çıkardı ve maça yedek kulübesinde başladı. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, “Romain Saiss bizim oyuncumuz. Maça göre böyle bir karar aldık ve onu yedek olarak başlattık” dedi. Oyuncu, ikinci yarıda oyuna girdi.

BEŞİKTAŞ’TA PERFORMANS

Geçen yaz Wolverhampton’dan Siyah Beyazlı takıma transfer olan Faslı savunmacı, 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah beyazlı formayla bu dönem 15 resmi maçta forma giyen Saiss’in 1 asisti bulunuyor.

sarikamisajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu